Kirli Sepeti'nde Sürpriz Gelişme: Final Kararı İptal! | NOW

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,700
Reaksiyon puanı
63,088
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Kirli-Sepeti-haber-resim-f18a6189-f911-4353-ac7a-d25628fe623f.jpg


NOW'un sevilen dizisi Kirli Sepeti'nde sürpriz gelişme!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un paylaştığı, sezon başından beri ekrana gelen ve 19 Mayıs'ta yayınlanacak olan 31. bölümüyle final yapması planlanan dizi, reytinglerde son iki haftadır yaşadığı yükselişin ardından yeni sezonda da devam etme kararı aldı.

Kirli Sepeti, yeni bölümüyle Pazar 20.00'de NOW'da!

Kaynak: Duvar
 

Hobbit

Favori Üye
Katılım
12 Mayıs 2018
Mesajlar
2,935
Reaksiyon puanı
2,553
Puanı
280
Madem ekonomik kriz var; Var olan dizilere ikinci sezon şansı verilmeli Now tarafından. Yeni yapımlar daha fazla masraf olacaktır. O yüzden Şahane Hayatım'da ikinci sezon onayı verilip şans verilmelidir. Hele ki yeni sezon öncesi bu kadar diziye final kararı çıkmışken. Boşalan kısmın reytingini alma olasılığı oldukça yüksek bir dizi.
 
  • Aynen
Reactions: AhmetBayram

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,700
Reaksiyon puanı
63,088
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Final kararı gereksiz erken verilmişti ve en azından Yavuz'un gelişinden sonra bakılıp karar verilmesi gerekiyordu zira kendisi ve Hayriye'yle olan aksı beklenenden daha çok sevildi ve sırf adı bile pek çok insanı diziye çekmeye yetmişti. Sezon sonunda final yapılacaksa da en azından hikayenin toplanması adına ekstra 2-3 bölüm verilmesinin yerinde olacağı kanaatindeydim bu yüzden 2. sezon haberini okuyunca şok oldum desem yeri. :eek:

Bu sürpriz kararın neden alındığına dair pek çok teori ortaya atılabilir ama muhtemelen bunda kanalın pazar gününe yeni ve daha yüksek maliyetli bir iş koyarak riskin büyüğünü almak yerine belli potansiyeli olan tutmuş işiyle daha güvenli oynama isteği yatıyor zira senelerdir hafta sonu dizi tutturamadıktan sonra bu zinciri tamamen kıramasa da istisna yaratabilen ilk dizi oldu (Uzak Şehrin Masalı, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Tozluyaka, EGO hüsran yarattı). Doğru hamleler yapılırsa gelecek sezon Yargı'nın yokluğunda (Kanal D dizi hazırlayacaktır ama onun kadar sevilmeme ihtimali var) kabuğunu kırıp daha iddialı bir noktaya da gelebilir çünkü hikaye yeni açılımlara gitmeye müsait. Tabii söz konusu FOX olduğu için Bir Aile Hikayesi, Son Yaz gibi 2. sezonda 5-6 bölüm süren işler kulübüne dahil olması da yüksek ihtimal ama her şeye rağmen izlerken insanı keyiflendiren, eğlenceli bir iş olduğu için daha uzun süre ekranda kalacak olmasından dolayı mutluyum. :Z
------

Bana komik geldi bu karar. Kalan iki bölümde iki oranlara inerse tekrar final kararı mı alacaklar? :D
Yavuz sayesinde dizi arkasına iyi bir güç aldı, haftalardır sinek avlayan fragmanlar YouTube'da trendlere girer oldu ve genel ilgi arttı o yüzden muhtemelen yükselmeye devam edecektir (en azından buna güveniyorlar).